Jag har gått en tårtkurs

Hallå på er alla och välkomna till mig och min blogg. Det är så roligt att ha den här bloggen att skriva i för här kan jag verkligen skiva om precis allt som jag har på hjärtat, och jag vet att det alltid är någon som lyssnar på vad jag säger när jag delar både glädje, sorg eller bekymmer med er. Idag ska jag bara skriva om roliga saker! Jag har alltid haft en dröm om att bli konditor men ödet ville annorlunda. Det är så otroligt roligt att jag har hittat ett företag som erbjuder tårtkurser i Ludvika. Nu går jag en sådan kurs och det ger mig så mycket.  

Jag får äntligen göra något som jag brinner för! Andra går en kurs i oljemålning eller akvarell eller en kvällskurs i spanska. Jag har valt att gå en av dessa tårtkurser i Ludvika i stället och genom den här kursen får jag utveckla min kreativitet. Företaget som erbjuder dessa tårtkurser i Ludvika heter Cakes By Anna G. Nu har jag fått kunskaper i både tårtdekoration och sockerkonst och jag har redan börjat att baka tårtor och dekorera dem hemma i köket. Jag kan väl säga som så att både mina arbetskamrater och min familj älskar mig, för så mycket tårta som de har bjudits på den senaste tiden har de nog aldrig bjudits lika frekvent på tidigare. Är ni intresserade av att antingen gå en av dessa tårtkurser i Ludvika eller att köpa en tårta eller bröllopstårta så ska ni i så fall vända er till Cakes By Anna G. Om ni känner för det så kan ni alltid besöka hennes hemsida och där läsa mer om hennes företag och dessa tårtor och tårtkurser i Ludvika. 

 

Du gillar kanske också...