På jakt efter en grym outdoorbyxa?

Hej alla härliga följare

Ni som följt mig ett tag vet ju om att jag spelar discgolf och gillar att både spela för skojs skull och tävlar en del om somrarna. Just nu sitter jag och letar efter en bra outdoorbyxa som är både tålig och står emot vind och lite väta. Jag burkar inte spela på vintern men nu när våren närmar sig så kommer jag snart ge mig ut och kasta igen. Även om jag bara spelar på sommarhalvåret så kan ju vädret verkligen variera och därför tycker jag om att ha riktiga friluftskläder.

Eftersom man är ute och går i skogen och ibland hamnar in i något buskage så är det bra att ha en slags byxa som är tåliga så de inte rivs upp och går sönder. Man kan söka på både outdoorbyxa eller friluftsbyxa så hittar man flera olika nätbutiker och märken. Den jag har fastnat för nu och som jag nog kommer beställa från heter Arukimasu. De har alla möjliga friluftskläder för både dam och herr. Här har jag hittat nu en friluftsbyxa som verkar vara precis det som jag söker men jag vet inte om jag vill ha svarta eller röda. Alltid alla dessa val haha!

Om du också spelar discgolf eller kanske gillar olika utflykter ute i naturen så som vandring eller fiske eller agility med din hund så kan jag ju verkligen tipsa om att det är värt att ha en bra friluftsbyxa. Kanske du också hittar nya favoriter hos Arukimasu? Och om du inte testat discgolf så tycker jag verkligen att du ska göra det. Det är väldigt roligt och man behöver inte särskilt mycket utrustning. Två eller tre olika discar i början klarar man sig långt på och man behöver inga särskilda kläder, även om det är praktiskt att ha sköna och tåliga kläder.

I början ger man sig nog ändå mest ut när det är fint väder, men sedan när man blir inbiten så går man ut även när det är sämre väder. Ha bra skor i alla fall, för man går ju en bit och på vissa ställen kan det vara lite blött is skog och mark. Nu önskar jag dig en fin dag och hoppas du fått något nyttigt tips!

Du gillar kanske också...